Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Caddiemaster ja ravintola suljettu kaudelta 2017

Varsinainen aktiivikausi 2017 on nyt Gumbölen osalta paketissa ja seuran päättäjäiset pidetty. Caddiemaster ja ravintola on nyt suljettu tältä kaudelta ja toimistosta tavoittaa enää toimitusjohtajan (myös puhelut kääntyvät). Pelaaminen jatkuu enää omille pelioiketetuille säiden niin salliessa ja yöpakkasista ja kentänhoidon toimenpiteistä riippuen. Seuraa siltä osin kotisivujamme www.gumbolegolf.fi.

Gumböle Golfin kauden 2018 pelioikeudet ovat ennakkomyynnissä ja niitä voi jo varata sähköpostitse osoitteella markku.ignatius (at) gumbolegolf.fi.

Tässä vaiheessa kiitos kaudesta 2017 ja tervetuloa taas pelaamaan koko kenttää kaudella 2018!


Nettisivujen uudistus alkaa

Hallitus on päättänyt, että kotisivut uusitaan ennen seuraavan kauden alkua. Siksi vanhojen sivujen tietosisältö saattaa syksyn aikan olla osin vanhentunutta, mutta kautta 2018 koskeva informaatio pyritään sinne päivittämään sitä myöten kun sitä syntyy.Ideoita uusille sivuille voi lähettää toimitusjohtajalle!

 


Avaa uutisarkisto

8.5.2017    Puheenjohtajan bägistä

No niin!

Olen toiminut pitkään Gumböle Golfin Oy:n ja Ry:n hallituksissa. Kapteenina toimin viimeiset 6 vuotta. Minut valittiin seuran syyskokouksessa GG Ry:n puheenjohtajaksi kaudelle 2017. Pyrin olemaan tuon luottamuksen arvoinen.

Jäin eläkkeelle tämän vuoden alusta palopäällikön virasta. Työskentelin pelastuslaitoksella Espoossa reilut 40 vuotta useissa eri tehtävissä, aloitin palomiehenä 1976. Eläköitymisen myötä minut näkee useammin myös päivisin golfkentällämme.

Nuorin poikamme, Kalle aloitti golfaamisen perheessämme reilut 15 vuotta sitten. Tulimme sitten jonkun ajan kuluttua Annen kanssa mukaan tämän hienon lajin pariin.

Gumböle Golf Ry vastaa seuratoiminnasta golfyhteisössämme, seuralla ei ole varsinaista palkattua henkilökuntaa. Markku Ignatius on Gumböle Golf Oy:n toimitusjohtaja, hän toimii samalla myös GG Ry:n toiminnanjohtajana. Gumböle Golf Oy:llä ja Ry:llä on sama hallitus, Oy:n puheenjohtaja on Tapio Potila. Seuramme kapteeni on Hanna Santavuori.

Seuratoiminta hoidetaan pääasiassa eri toimikuntien vapaaehtoisvoimin. Toimikuntien toimintaa on kuvattu kotisivuilla, sieltä löytyy myös yhteyshenkilöt. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita toimikuntien järjestämiin tapahtumiin ja myös toimikuntatyöhön. Erityisesti junioritoimintaa on tarkoitus tänä vuonna kehittää, vetäjänä toimii Ilkka Helavirta.

Edustuspelaajia meillä on tällä kaudella FT- tasolla kolme, Teemu Bakker, Sami Laattala ja Kalle Sneck.

Tämän vuoden pelikausi on alkanut melkoisesti myöhässä viime vuosiin nähden, etenkin kentän hyvää kuntoa pitää vielä odotella. Oma kenttämme on avattu ja jokunen kilpailukin on jo pidetty. Kilpailu- ja toimintakalenteri löytyy kotisivuiltamme.

Toivotan kaikille oikein hyvää pelikautta.

Kentällä tavataan!

Martti Sneck

Gumböle Golf ry

puheenjohtaja

martti.sneck@kolumbus.fi

p. 050 572 6241