Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Mailojen testaus Trackman 4 tutkalaitteella

Mailojen testaus Trackman 4 tutkalaitteella

Pääset testaamaan mailojesi sopivuuden uusimmalla Trackman 4 tutkalaitteella. Trackmania käytetään lyöntitekniikan parantamisessa, joka toimii svingin lisäksi myös wedge-lyönneissä, chipeissä ja putissa. Kaikentasoiset pelaajat saavat välittömästi palautteen Trackman arvoista. Oppiminen nopeutuu hyvän ja tarkan palautteen ansiosta. Saat lisää varmuutta kaikkiin lyönteihin ja saat parannettua myös puttia, jolloin lyhyet putit uppoavat paremmin ja pitkät putit menevät lähelle reikää. Performance PuttinTrackman 4 ja mailojen testaus

Tämä löytyy sivulla: TPGA Hinnasto

 


Gumbölelle menestystä PGA:n mestaruuskisoissa

Timo Rantanen sijoittui toiseksi PGA:n mestaruuskisojen seniorisarjassa ja Kalle Sneck kahdeksanneksi yleisessä sarjassa. Kilpailu pelattiin Hirsalassa 26.-29.6.


Perjantaina 1.6.2018 siirrytään ykköstii-lähtöihin

Perjantaina 1.6.2018 siirrymme loppukauden ajaksi vakituisesti ykköstii-lähtöihin. Poikkeukset ilmoitetaan erikseen. Kentän varaustilanteen mukaan Caddiemasterilta voi kysellä paikan päällä pelkkää ysiä Myllärille (10-18).


Avaa uutisarkisto

2.5.2018    Ihanaa toukokuuta!

Pitkän ja kylmän talven jälkeen on kenttä jo avattu sekä talkoissa että Wappuscramblea pelaten.

Talvi oli monin eri tavoin haastava, erityisesti vähemmistöosakkaiden lunastusvaatimus Keskuskauppakamarin välimiesoikeudelle teetti paljon töitä. Nyt on asiaan saatu tuomioistuimen päätös, valitusaika on meneillään ja päätöksen jatkovaikutuksia (mm osakkaiden tasapuolista kohtelua) valmistellaan sekä seuran että Oy:n hallituksessa. Kutsumme koolle ylimääräisen yhdistyksen kokouksen heti (todennäköisesti heinä-elokuussa), kun se on päätöksenteon kannalta järkevää.

Gumböle Golf Ry vastaa seuratoiminnasta golfyhteisössämme, eikä seuralla ole varsinaista palkattua henkilökuntaa. Markku Ignatius on Gumböle Golf Oy:n toimitusjohtaja toimien samalla myös GG Ry:n toiminnanjohtajana. Gumböle Golf Oy:llä ja Ry:llä on lähes sama hallitus, Oy:n puheenjohtaja on Håkan Blomberg. Toimin tällä kaudella myös seuramme kapteenina.

Seuratoiminta hoidetaan pääasiassa eri toimikuntien vapaaehtoisvoimin. Toimikuntien toimintaa on kuvattu kotisivuilla, sieltä löytyy myös yhteyshenkilöt. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita toimikuntien järjestämiin tapahtumiin ja myös toimikuntatyöhön. Junioritoimintaa on tarkoitus tänäkin vuonna kehittää, vetäjänä toimii Ilkka Helavirta.

Tämän vuoden pelikausi on suurin piirtein samassa aikataulussa kuin viime vuonna, kenttä näyttäisi olevan kuitenkin jo paremmassa kunnossa kuin vuosi sitten, eikä Gumböle-joen loppusyksyn tulviminenkaan näytä aiheuttaneen niin suuria vahinkoja kuin pelättiin. Kunhan kevät tästä edistyy ja aurinko jaksaa paistaa, pääsemme nauttimaan tästä upeasta lajista ja kentästä täysin rinnoin!

Tehdään tästäkin kaudesta yhdessä hyvä, kentällä tavataan!

Merja Kivi
Gumböle Golf ry
puheenjohtaja
merja.kivi@gumbolegolf.fi
040-589 5455