Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Varaukset suoraa NexGolfista, tai Teetimestä

Loppusyksyn caddiemasterin tiskiä pyöritetään entistäkin pienemmällä porukalla ja ajoittain puhelin on erittäin ruuhkautunut. Varaukset on parasta tehdä suoraa NexGolfista, tai Teetimestä :-)

Ajanvaraus jäsenet ja pelioikeutetut Gumböle Golf NexGolf

Ajanvaraus vieraspelaajat Gumböle Golf Teetime

-Henkka


Klubitalo syysaukioloaikoihin

Kautta on vielä jäljellä, mutta aurinko pysyttelee enemmän ja enemmän horisontin alla, joten klubitalo siirtyy uusiin aukioloaikohin.

Luotettavasta ja ahkerasta Caddiemasterkaksikostamme Petra tekee sunnuntaina viimeisen päivänsä Gumbölessä ja palaa Jyväskylään opiskelemaan. Linda on jo aloittanut uudet työt toisaalla, mutta on lupautunut avuksemme vielä osa-aikaisesti parina päivänä viikossa syyskuun ajan.

Klubitalo siis siirtyy maanantaina 3.9.2018 uusiin aukioloaikoihin:

Caddiemaster / toimisto

Ma-su 8:50 - 17

Klubiravintola Foodformers

Ma-Pe 8:50 - 20

La-Su 8:50 - 19

-Henkka


Tasoituksissa virheitä

Joillain pelaajalla on tällä hetkellä oikeasta tasoitushistoriasta huolimatta NexGolfissa ja VTP:ssä väärä tasoitus. Jos omissa tiedoissa on heittoa, ottakaa yhteyttä toimistoon niin korjaamme tasoituksen oikeaksi.

-Henkka


Kotikentällä pelattavien tasoituskierros- ja viikkiskorttien täyttäminen

Caddiemastereille tulee päivittäin tasoitusmääräysten vastaisesti täytettyjä tuloskortteja. Nyt hieman tiukennamme käytäntöä tasoitusmääräysten mukaiseksi. Jos asiasta on kysymyksiä, ne voi esittää tasoitustoimikunnan puheenjohtajalle, eli minulle :=)

Pääasiat joita tasoituskierroksessa tulee noudattaa:

-Tasoituskierros tulee ilmoittaa etukäteen. Sitä ei välttämättä tarvitse ilmoittaa nexgolfiin, sen voi sanoa ennen kierrosta myös caddiemasterille tai viimeistään ennen kierroksen alkua merkkarille. Palauttamatta jätetystä kortista seuraa aina automaattisesti 0,1 tasoitusnosto.

-Tasoituskierroksella on AINA oltava merkkari.

-Korttiin tulee merkitä päivämäärä, pelaajan nimi ja mielellään myös jäsennumero.

-Korttin pitää merkata pelattu tii (lähes puolella tämä puuttuu).

-Jos tasoituskierroksena pelaa vain 9 reikää 18 reiän kierroksella, ennen kierrosta pitää merkkarille ilmoittaa kumpi ysi on tasoituskierros ja se pitää merkata myös korttiin.

-Kortissa on oltava sekä pelaajan, että merkkarin allekirjoitus. On hyvä jos korttiin merkkaa myös merkkarin jäsennumeron ja kotiseuran.

Linkissä golfliiton ohjeistus tasoituskierroksia pelaaville.

Tasoitusmääräykset - tasoituskierros

-Henkka

 


Avaa uutisarkisto

Aurinkoinen tervehdys 9.5.2018

Syyskokous antoi poikkeuksellisen valtuutuksen hallitukselle valita keskuudestaan seuralle kapteeni. Koska tämän kauden toimimme melkeinpä "virkamies"hallituksella, katsoimme järkeväksi keskittää edustukselliset tehtävät - puheenjohtajan ja kapteenin - yhdelle henkilölle. Minulla on kaksi erinomaista edeltäjää, Santavuoren Hanna viime kaudella ja Sneckin Masa vähän pidemmällä ajalla, joiden hyvää työtä pyrin jatkamaan. Olemme aloittamassa seurana nyt 27. toimintakautta, kenttä ja erityisesti ne greenit ovat paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan.

Suoritin aikoinaan greencardin työnantajan innostamana ja GolfBalancen Tommin ja Arin vetämänä Gumbölessä loppukesästä 2005. Kolme kautta meni ihmetellessä, mutta sitten se kuuluisa golfkärpänen puri. Gumböle otti vasta-alkajan hyvin ja kannustavasti vastaan, suuri kiitos siitä kuuluu mm silloiselle ladykapteenille, Ylivuoren Sarille. Hänen ja muiden naisten innoittamana olen ollut siitä lähtien mukana seuran toiminnassa niin naistoimikunnassa, ladykapteenina, hallituksessa kuin nyt sitten tänä vuonna tällä tuplapestillä. Lapset ovat jo kasvaneet ja pelaamme miehen kanssa molemmat, joten kotirauhakin on säilynyt. Tälle kaudelle tosin henkilökohtaista haastetta tuo polvileikkauksesta toipuminen, joka saattaa siirtää oman kauteni alun loppukesään/syksyyn.

Golf on antanut ja antaa minulle paljon iloa, joskus onnistumisen elämyksiä, aina mielenvirkistystä ja ennen kaikkea kivoja pelikavereita.Tätä kaikkea haluan välittää eteenpäin ja luoda hyvää seurahenkeä, yhteenkuuluvuutta ja viihtyvyyttä lajin parissa. 

Gumbölessä on luvassa taas aktiivinen vuosi tapahtumien ja ohjelman puitteissa, joten käykäähän kurkkaamassa toimikuntien sivuja sekä kisakalenteria ja ilmottautukaa mukaan tapahtumiin!

Tehdään tästäkin kaudesta yhdessä hyvä kausi, kentällä tavataan!

Merja Kivi
Kapteeni
merja.kivi@gumbolegolf.fi
040 589 5455