Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Mailojen testaus Trackman 4 tutkalaitteella

Mailojen testaus Trackman 4 tutkalaitteella

Pääset testaamaan mailojesi sopivuuden uusimmalla Trackman 4 tutkalaitteella. Trackmania käytetään lyöntitekniikan parantamisessa, joka toimii svingin lisäksi myös wedge-lyönneissä, chipeissä ja putissa. Kaikentasoiset pelaajat saavat välittömästi palautteen Trackman arvoista. Oppiminen nopeutuu hyvän ja tarkan palautteen ansiosta. Saat lisää varmuutta kaikkiin lyönteihin ja saat parannettua myös puttia, jolloin lyhyet putit uppoavat paremmin ja pitkät putit menevät lähelle reikää. Performance PuttinTrackman 4 ja mailojen testaus

Tämä löytyy sivulla: TPGA Hinnasto

 


Gumbölelle menestystä PGA:n mestaruuskisoissa

Timo Rantanen sijoittui toiseksi PGA:n mestaruuskisojen seniorisarjassa ja Kalle Sneck kahdeksanneksi yleisessä sarjassa. Kilpailu pelattiin Hirsalassa 26.-29.6.


Perjantaina 1.6.2018 siirrytään ykköstii-lähtöihin

Perjantaina 1.6.2018 siirrymme loppukauden ajaksi vakituisesti ykköstii-lähtöihin. Poikkeukset ilmoitetaan erikseen. Kentän varaustilanteen mukaan Caddiemasterilta voi kysellä paikan päällä pelkkää ysiä Myllärille (10-18).


Avaa uutisarkisto

Aurinkoinen tervehdys 9.5.2018

Syyskokous antoi poikkeuksellisen valtuutuksen hallitukselle valita keskuudestaan seuralle kapteeni. Koska tämän kauden toimimme melkeinpä "virkamies"hallituksella, katsoimme järkeväksi keskittää edustukselliset tehtävät - puheenjohtajan ja kapteenin - yhdelle henkilölle. Minulla on kaksi erinomaista edeltäjää, Santavuoren Hanna viime kaudella ja Sneckin Masa vähän pidemmällä ajalla, joiden hyvää työtä pyrin jatkamaan. Olemme aloittamassa seurana nyt 27. toimintakautta, kenttä ja erityisesti ne greenit ovat paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan.

Suoritin aikoinaan greencardin työnantajan innostamana ja GolfBalancen Tommin ja Arin vetämänä Gumbölessä loppukesästä 2005. Kolme kautta meni ihmetellessä, mutta sitten se kuuluisa golfkärpänen puri. Gumböle otti vasta-alkajan hyvin ja kannustavasti vastaan, suuri kiitos siitä kuuluu mm silloiselle ladykapteenille, Ylivuoren Sarille. Hänen ja muiden naisten innoittamana olen ollut siitä lähtien mukana seuran toiminnassa niin naistoimikunnassa, ladykapteenina, hallituksessa kuin nyt sitten tänä vuonna tällä tuplapestillä. Lapset ovat jo kasvaneet ja pelaamme miehen kanssa molemmat, joten kotirauhakin on säilynyt. Tälle kaudelle tosin henkilökohtaista haastetta tuo polvileikkauksesta toipuminen, joka saattaa siirtää oman kauteni alun loppukesään/syksyyn.

Golf on antanut ja antaa minulle paljon iloa, joskus onnistumisen elämyksiä, aina mielenvirkistystä ja ennen kaikkea kivoja pelikavereita.Tätä kaikkea haluan välittää eteenpäin ja luoda hyvää seurahenkeä, yhteenkuuluvuutta ja viihtyvyyttä lajin parissa. 

Gumbölessä on luvassa taas aktiivinen vuosi tapahtumien ja ohjelman puitteissa, joten käykäähän kurkkaamassa toimikuntien sivuja sekä kisakalenteria ja ilmottautukaa mukaan tapahtumiin!

Tehdään tästäkin kaudesta yhdessä hyvä kausi, kentällä tavataan!

Merja Kivi
Kapteeni
merja.kivi@gumbolegolf.fi
040 589 5455