Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Caddiemaster ja ravintola suljettu kaudelta 2017

Varsinainen aktiivikausi 2017 on nyt Gumbölen osalta paketissa ja seuran päättäjäiset pidetty. Caddiemaster ja ravintola on nyt suljettu tältä kaudelta ja toimistosta tavoittaa enää toimitusjohtajan (myös puhelut kääntyvät). Pelaaminen jatkuu enää omille pelioiketetuille säiden niin salliessa ja yöpakkasista ja kentänhoidon toimenpiteistä riippuen. Seuraa siltä osin kotisivujamme www.gumbolegolf.fi.

Gumböle Golfin kauden 2018 pelioikeudet ovat ennakkomyynnissä ja niitä voi jo varata sähköpostitse osoitteella markku.ignatius (at) gumbolegolf.fi.

Tässä vaiheessa kiitos kaudesta 2017 ja tervetuloa taas pelaamaan koko kenttää kaudella 2018!


Nettisivujen uudistus alkaa

Hallitus on päättänyt, että kotisivut uusitaan ennen seuraavan kauden alkua. Siksi vanhojen sivujen tietosisältö saattaa syksyn aikan olla osin vanhentunutta, mutta kautta 2018 koskeva informaatio pyritään sinne päivittämään sitä myöten kun sitä syntyy.Ideoita uusille sivuille voi lähettää toimitusjohtajalle!

 


Avaa uutisarkisto

Uuden kapteenin tervehdys     27.4.2017

 

Aurinkoinen tervehdys,

Ja vielä kerran kiitos kaikille luottamuksestanne – oli kunnia tulla valituksi seuramme uudeksi kapteeniksi. Gumböle Golf on hengeltään ainutlaatuinen paikka pääkaupunkiseudulla ja siitä kuuluu kiitos kaikille seuran jäsenille, osakkaille, muille aktiiveille, henkilökunnalle ja hallituksille. Tässä yhteydessä haluan toki erityisesti kiittää seuramme pitkänlinjan kapteenia Martti Sneckiä kaikesta seuran ja yhteisömme eteen tehdystä työstä, jota hän nyt toki jatkaa vielä ry:n hallituksen puheenjohtajana. Isot on saappaat täytettävänä.

Olen siis Hanna Santavuori (o.s. Kivelä) ja historiaa golfin parissa on ehtinyt kertyä ikinuoresta olemuksestani huolimatta jo pitkälti yli 20 vuotta. Olen aloittanut lajin harrastuksen 10-vuotiaana vuonna 1990 Jyväskylässä, jossa asuimme Jyväs-Golfin kupeessa. Kyseinen seura olikin monta vuotta koko perheemme toinen olohuone aina kesäisin. Teinihermojen pettäessä tuli tarpeen ottaa lajista lähes kymmeneen vuoteen venähtänyt hermoloma, mutta opiskeluiden jälkeen laji imaisi taas täysin mukaansa. Gumböle Golfiin löysin tieni noin 7 vuotta sitten ja olen siitä lähtien ollut mukana naistoimikunnassa ja nyt toista vuotta mukana myös hallitustyössä.

Nautin lajissa sen teknisistä kuin henkisistäkin haasteista ja nautin suuresti kilpailemisesta ja sen tuomasta mahdollisuudesta harjoittaa oman mielenhallintaa. Kaikista eniten nautin kuitenkin lajin sosiaalisuudesta ja mahdollisuudesta tutustua mahtaviin ihmisiin ja viettää laatuaikaa upeiden ja erilaisten persoonien kesken.

Tehtäväni kapteenina on luoda seurahenkeä, yhteenkuuluvuutta ja viihtyvyyttä lajin parissa. Kapteenin vastuulla seurassa on myös golfin sääntöjen ja hyvän golfkäytöksen noudattaminen. Tulehan siis rohkeasti nykäisemään hihasta, jos esimerkiksi sääntöasiat askarruttaa. Seurassamme on minun lisäkseni myös toista kymmentä muuta seuratuomaria ja kaksi aluetuomariakin. Vedän myös kilpailutoimikuntaa, joten kaikki siihenkin liittyvät palautteet, ideat ja toiveet ovat enemmän kuin tervetulleita. Eikä siinä vielä kaikki, kuulen teiltä mielelläni oikeastaan mitä vaan mielellä on golfiin tai Gumböleen liittyen. Toivon, että saamme Gumbölessä pidettyä yllä avoimen ja lämminhenkisen ilmapiirin, missä huolia tai harmistuksia ei jäädä yksin murehtimaan tai supattelemaan nurkkapöydissä.

Gumbölessä on luvassa aktiivinen vuosi tapahtumien ja ohjelman puitteissa, joten käykäähän kurkkaamassa toimikuntien sivuja sekä kisakalenteria ja ilmottautukaa mukaan tapahtumiin!

 

Hyvässä hengessä iloiten, toisiamme kannustaen, tukien ja arvostaen saamme tehtyä tulevasta golfkaudesta ikimuistoisen.

 

Hanna Santavuori

Kapteeni

hannamsantavuori@gmail.com

050 384 2587