Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Varaukset suoraa NexGolfista, tai Teetimestä

Loppusyksyn caddiemasterin tiskiä pyöritetään entistäkin pienemmällä porukalla ja ajoittain puhelin on erittäin ruuhkautunut. Varaukset on parasta tehdä suoraa NexGolfista, tai Teetimestä :-)

Ajanvaraus jäsenet ja pelioikeutetut Gumböle Golf NexGolf

Ajanvaraus vieraspelaajat Gumböle Golf Teetime

-Henkka


Klubitalo syysaukioloaikoihin

Kautta on vielä jäljellä, mutta aurinko pysyttelee enemmän ja enemmän horisontin alla, joten klubitalo siirtyy uusiin aukioloaikohin.

Luotettavasta ja ahkerasta Caddiemasterkaksikostamme Petra tekee sunnuntaina viimeisen päivänsä Gumbölessä ja palaa Jyväskylään opiskelemaan. Linda on jo aloittanut uudet työt toisaalla, mutta on lupautunut avuksemme vielä osa-aikaisesti parina päivänä viikossa syyskuun ajan.

Klubitalo siis siirtyy maanantaina 3.9.2018 uusiin aukioloaikoihin:

Caddiemaster / toimisto

Ma-su 8:50 - 17

Klubiravintola Foodformers

Ma-Pe 8:50 - 20

La-Su 8:50 - 19

-Henkka


Tasoituksissa virheitä

Joillain pelaajalla on tällä hetkellä oikeasta tasoitushistoriasta huolimatta NexGolfissa ja VTP:ssä väärä tasoitus. Jos omissa tiedoissa on heittoa, ottakaa yhteyttä toimistoon niin korjaamme tasoituksen oikeaksi.

-Henkka


Kotikentällä pelattavien tasoituskierros- ja viikkiskorttien täyttäminen

Caddiemastereille tulee päivittäin tasoitusmääräysten vastaisesti täytettyjä tuloskortteja. Nyt hieman tiukennamme käytäntöä tasoitusmääräysten mukaiseksi. Jos asiasta on kysymyksiä, ne voi esittää tasoitustoimikunnan puheenjohtajalle, eli minulle :=)

Pääasiat joita tasoituskierroksessa tulee noudattaa:

-Tasoituskierros tulee ilmoittaa etukäteen. Sitä ei välttämättä tarvitse ilmoittaa nexgolfiin, sen voi sanoa ennen kierrosta myös caddiemasterille tai viimeistään ennen kierroksen alkua merkkarille. Palauttamatta jätetystä kortista seuraa aina automaattisesti 0,1 tasoitusnosto.

-Tasoituskierroksella on AINA oltava merkkari.

-Korttiin tulee merkitä päivämäärä, pelaajan nimi ja mielellään myös jäsennumero.

-Korttin pitää merkata pelattu tii (lähes puolella tämä puuttuu).

-Jos tasoituskierroksena pelaa vain 9 reikää 18 reiän kierroksella, ennen kierrosta pitää merkkarille ilmoittaa kumpi ysi on tasoituskierros ja se pitää merkata myös korttiin.

-Kortissa on oltava sekä pelaajan, että merkkarin allekirjoitus. On hyvä jos korttiin merkkaa myös merkkarin jäsennumeron ja kotiseuran.

Linkissä golfliiton ohjeistus tasoituskierroksia pelaaville.

Tasoitusmääräykset - tasoituskierros

-Henkka

 


Avaa uutisarkisto

Kauden 2018 ladytoiminta 31.8.2018

Kauden 2018 alussa on tehty joitakin käytännön järjestelyitä: Ladykapteenin pesti on tälläkin kaudella sulautettu yhteen kapteenin pestin kanssa ja virkaa toimittava Merja Kivi on luvannut, että naisnäkökulma tulee säilymään vahvana toiminnassa.

Naisten kauden ohjelmassa on luvassa edellisten vuosien tapaan runsaasti kivaa toimintaa!

Kaudella 2018 järjestetään myös tuttuun tapaan kerran kuussa Naisten peli-iltamia. Ne pidetään sunnuntai-iltoina, niin työssäkäyvilläkin on parempi mahdollisuus osallistua niihin. Peli-iltamissa tutustutaan muiden naisgolfareiden lisäksi golfin eri pelimuotoihin ja erityisesti niihin vähemmän ryppyotsaisiin versioihin. Ilmoittautumiset kisakalenterin/Nexgolfin kautta tai Caddiemasterille. HUOM. Kaudella 2018 peli-iltamien ohjelmassa on myös yhteiset treenit Jennin ohjauksessa! Treenit alkavat pääsääntöisesti klo 15.45, minkä jälkeen noin klo 16.30 kokoonnutaan klubin edustalla ja käydään tulevan peli-illan teema läpi. Ekat lähdöt peli-iltamaan 17. 

Kesän 2018 naisten treeniteemat: 
13.05.  klo 15.30 **  Lähipeli
10.06.  klo 14.00  **  Jenni treenivinkkejä halukkaille rangella ja puttikisaa
            klo 16.00  **  Ysi valssaten oransseilta Perheen kesken,
                             **  par kolmosilla erikoiset avaukset
01.07. klo 15.45  **  Bunkkerilyönnit
12.08.  klo 15.45 ** Rautalyönnit
09.09.  klo 15.45 ** Puumailat

Naisjaos vastaa myös koko kauden ajan klubin alakerrasta löytyvästä kirpparista.

Juhannuksen alla 20.6. järjestetään perinteinen Yöttömän yön rusettigolf. 

Muistakaahan käydä naisten pukuhuoneessa kirjaamassa kauden aikana tekemänne birdiet Birdiepuuhun ja puttiennätyksenne Puttihissiin. Näissä parhaat saavutukset palkitaan kauden 2018 päätöstapahtumassa samoin kuin parhaimmat naisten suoritukset viikkokisoissa ja ecleticissä.

Kaudella 2018 Gumbölessä toimii viisi Pro:ta: Jenni KuosaIlkka Helavirta,  Timo RantanenJarkko Tanninen ja uutena Kari Bakker. Kaikki järjestävät niin yksityistunteja kuin ryhmätuntejakin koko kesän ajan. Olkaahan rohkeasti heihin yhteydessä!

Kesän mittaan on luvassa myös Ystävyysotteluita niin Gumbölessä kuin vieraissakin. Yksityiskohtien sopiminen on vielä kesken. Rinkun naiset ovat tulossa meille kylään 3.9. ja Porvooseen ollaan menossa 23.9. Molemmat ystävyysottelut ovat rennon letkeitä joukkuekisailuja seurojen kesken ja joukkueeseen mahtuu noin 8-12 pelaajaa. Ilmoittautuminen on avattu Nexgolfissa.

Aurinkoa, lämpöä, sopivasti sadetta ( = yöllä, kiitos) ja ihanaa kevättä ja kesää, nähdään kentällä! 

Naisjaoston puolesta,

Merja Kivi
Gumbole Golf Ry:n kapteeni kaudella 2018
merja.kivi@gumbolegolf.fi, puh. 040-589 5455

Naisten peli-iltama 13.5.2018 13.5.2018 lähipelitreenien iloinen porukka