Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Mailojen testaus Trackman 4 tutkalaitteella

Mailojen testaus Trackman 4 tutkalaitteella

Pääset testaamaan mailojesi sopivuuden uusimmalla Trackman 4 tutkalaitteella. Trackmania käytetään lyöntitekniikan parantamisessa, joka toimii svingin lisäksi myös wedge-lyönneissä, chipeissä ja putissa. Kaikentasoiset pelaajat saavat välittömästi palautteen Trackman arvoista. Oppiminen nopeutuu hyvän ja tarkan palautteen ansiosta. Saat lisää varmuutta kaikkiin lyönteihin ja saat parannettua myös puttia, jolloin lyhyet putit uppoavat paremmin ja pitkät putit menevät lähelle reikää. Performance PuttinTrackman 4 ja mailojen testaus

Tämä löytyy sivulla: TPGA Hinnasto

 


Gumbölelle menestystä PGA:n mestaruuskisoissa

Timo Rantanen sijoittui toiseksi PGA:n mestaruuskisojen seniorisarjassa ja Kalle Sneck kahdeksanneksi yleisessä sarjassa. Kilpailu pelattiin Hirsalassa 26.-29.6.


Perjantaina 1.6.2018 siirrytään ykköstii-lähtöihin

Perjantaina 1.6.2018 siirrymme loppukauden ajaksi vakituisesti ykköstii-lähtöihin. Poikkeukset ilmoitetaan erikseen. Kentän varaustilanteen mukaan Caddiemasterilta voi kysellä paikan päällä pelkkää ysiä Myllärille (10-18).


Avaa uutisarkisto

Kauden 2018 ladytoiminta 9.7.2018

Kauden 2018 alussa on tehty joitakin käytännön järjestelyitä: Ladykapteenin pesti on tälläkin kaudella sulautettu yhteen kapteenin pestin kanssa ja virkaa toimittava Merja Kivi on luvannut, että naisnäkökulma tulee säilymään vahvana toiminnassa.

Naisten kauden ohjelmassa on luvassa edellisten vuosien tapaan runsaasti kivaa toimintaa!

Kaudella 2018 järjestetään myös tuttuun tapaan kerran kuussa Naisten peli-iltamia. Ne pidetään sunnuntai-iltoina, niin työssäkäyvilläkin on parempi mahdollisuus osallistua niihin. Peli-iltamissa tutustutaan muiden naisgolfareiden lisäksi golfin eri pelimuotoihin ja erityisesti niihin vähemmän ryppyotsaisiin versioihin. Ilmoittautumiset kisakalenterin/Nexgolfin kautta tai Caddiemasterille. HUOM. Kaudella 2018 peli-iltamien ohjelmassa on myös yhteiset treenit Jennin ohjauksessa! Treenit alkavat pääsääntöisesti klo 15.45, minkä jälkeen noin klo 16.30 kokoonnutaan klubin edustalla ja käydään tulevan peli-illan teema läpi. Ekat lähdöt peli-iltamaan 17. 

Kesän 2018 naisten treeniteemat: 
13.05.  klo 15.30 **  Lähipeli
10.06.  klo 14.00  **  Jenni treenivinkkejä halukkaille rangella ja puttikisaa
            klo 16.00  **  Ysi valssaten oransseilta Perheen kesken,
                             **  par kolmosilla erikoiset avaukset
01.07. klo 15.45  **  Bunkkerilyönnit
12.08.  klo 15.45 ** Rautalyönnit
09.09.  klo 15.45 ** Puumailat

Naisjaos vastaa myös koko kauden ajan klubin alakerrasta löytyvästä kirpparista.

Juhannuksen alla 20.6. järjestetään perinteinen Yöttömän yön rusettigolf ja aamuvirkkuja hemmotellaan 4.8. Brunssigolfilla.

Muistakaahan käydä naisten pukuhuoneessa kirjaamassa kauden aikana tekemänne birdiet Birdiepuuhun ja puttiennätyksenne Puttihissiin. Näissä parhaat saavutukset palkitaan kauden 2018 päätöstapahtumassa samoin kuin parhaimmat naisten suoritukset viikkokisoissa ja ecleticissä.

Kaudella 2018 Gumbölessä toimii viisi Pro:ta: Jenni KuosaIlkka Helavirta,  Timo RantanenJarkko Tanninen ja uutena Kari Bakker. Kaikki järjestävät niin yksityistunteja kuin ryhmätuntejakin koko kesän ajan. Olkaahan rohkeasti heihin yhteydessä!

Kesän mittaan on luvassa myös Ystävyysotteluita niin Gumbölessä kuin vieraissakin. Yksityiskohtien sopiminen on vielä kesken. Rinkun naiset ovat tulossa meille kylään 3.9. ja Porvooseen olisi reissua tiedossa elokuussa. Kaikki ystävyysottelut ovat rennon letkeitä joukkuekisailuja seurojen kesken ja joukkueeseen mahtuu noin 8-12 pelaajaa. Ilmoittautuminen aukeaa lähempänä ajankohtaa Nexgolfissa.

Aurinkoa, lämpöä, sopivasti sadetta ( = yöllä, kiitos) ja ihanaa kevättä ja kesää, nähdään kentällä! 

Naisjaoston puolesta,

Merja Kivi
Gumbole Golf Ry:n kapteeni kaudella 2018
merja.kivi@gumbolegolf.fi, puh. 040-589 5455

Naisten peli-iltama 13.5.2018 13.5.2018 lähipelitreenien iloinen porukka