Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Caddiemaster ja ravintola suljettu kaudelta 2017

Varsinainen aktiivikausi 2017 on nyt Gumbölen osalta paketissa ja seuran päättäjäiset pidetty. Caddiemaster ja ravintola on nyt suljettu tältä kaudelta ja toimistosta tavoittaa enää toimitusjohtajan (myös puhelut kääntyvät). Pelaaminen jatkuu enää omille pelioiketetuille säiden niin salliessa ja yöpakkasista ja kentänhoidon toimenpiteistä riippuen. Seuraa siltä osin kotisivujamme www.gumbolegolf.fi.

Gumböle Golfin kauden 2018 pelioikeudet ovat ennakkomyynnissä ja niitä voi jo varata sähköpostitse osoitteella markku.ignatius (at) gumbolegolf.fi.

Tässä vaiheessa kiitos kaudesta 2017 ja tervetuloa taas pelaamaan koko kenttää kaudella 2018!


Nettisivujen uudistus alkaa

Hallitus on päättänyt, että kotisivut uusitaan ennen seuraavan kauden alkua. Siksi vanhojen sivujen tietosisältö saattaa syksyn aikan olla osin vanhentunutta, mutta kautta 2018 koskeva informaatio pyritään sinne päivittämään sitä myöten kun sitä syntyy.Ideoita uusille sivuille voi lähettää toimitusjohtajalle!

 


Avaa uutisarkisto

Lokakuun Senioriterveiset 5.10.2017 

Ikäkausimestaruudet ratkottiin 6.8.

Tänä vuonna saatiin osallistujia peräti kahdeksaan sarjaan. Mestarit sarjoittain: N50+ Kirsti Nyberg, N60+ Liisa Laakkonen, N70+ Ulla Luola, M50+ Harri Parviainen, M55+ Hannu Eloranta, M60+ Håkan Blomberg, M65+ Raimo Ruohola ja M70+ Seppo Luola. Onnea voittajille!

Viikkokisat ja senioreiden reikäpeli (päivitetty 5.10.)

Viikkokisat (9 väylää) alkoivat 15.5. ja niitä pelataan viikkojen 20-39 välillä. Parillisilla viikoilla pelataan Mylläriä (takaysi) ja parittomilla viikoilla Kartanon puoli. Suorituksista kerätään ecletic -tulokset ja seitsemän parhaan viikkokisan -pistebogeytulosta huomioidaan lopputuloksissa.

Miesten reikäpeli sekä naisten ja miesten Captain's Cupit ovat käynnissä.

UAS-reikäpelit 30.6.

UAS Uudenmaan reikäpelimestaruuskilpailujen alkusarja (30.6. mennessä) on meidän lohkomme osalta pelattu loppuun. Joukkueet golffasivat sen verran tasaisesti otteluita ristiin, että voitimme oman lohkomme. Muissa lohkoissa on vielä pelaamattomia pelejä, joten emme tiedä tulevaa vastustajaamme. Neljännesvälierät pelataan 25.7. mennessä yksi kotiottelu ja yksi vierasottelu periaatteella. Kiitokset UAS pelaajillemme! Tulokset: GG 11 pistettä, Sea Golf Rönnäs 9, Hill Side 8, Vuosaari 8. Joukkueessa on kaksi miestä ja yksi nainen – mukaan haluavat ilmoittautukaa Ramille.

Alkulohkon pelit: VHG-GG golffattiin 22.5. Vuosaaressa, Jaana Puupponen-Ahokainen voitti parinsa Kaisa Mattilan VGH 1/0, Veijo Ruuskanen VGH (pelasi kierroksen +1) voitti Hannu Elorannan selvästi 8/7 ja Erkki Murto-Koivisto VGH voitti Pentti Leppikankaan 4/3. Joten pisteet jakaantuivat VGH 4 ja GG 2 pistettä. GG - Hill Side golffattiin 24.5. jälleen kauniissa säässä. Liisa Laakkonen voitti 7/5 Hill Siden Satu Eckhardtin, Harri Parviainen voitti 5/3 Hill Siden Harri Mykkäsen ja Reino Lehtinen sekä Hill Siden Jukka Paakki golffasivat tasapelin. Pisteet tulivat meille 5 – 1. Kolmas ottelu oli SGR - GG 5.6. Sea Golf Rönnäsissä Jaana Puupponen-Ahokainen voitti Teija Haikkola-Högströmin ja Harri Parviainen voitti Esa Tammen, Juhani Viita-aho hävisi Tom Grönqvistille - voitimme pistein 4-2. Pistesaaliimme alkusarjassa on 11 pistettä.

Aluetour ja SGS:n kisat

Uudenmaan alueen Aluetourin meidän lohko ja SGS Seniorien osakilpailut löytyvät tästä linkistä. Ensimmäinen Aluetour NordCenterissä 1.6. – ilmoittaudu pikaisesti, jos olet lähdössä max 156 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä, tarkemmat tiedot kilpailukutsusta.

Isosaaren Golfkierros 3.7. 

Reissu meni suunnitellusti, keli oli onneksi parempi kuin ennusteet lupasivat – ja aurinko paistoi loppuosan kierroksestamme. Tulokset olivat sellaisia kuin olivat – ainakin Ramilla puiden oksat osuivat usein pallon kulkusuunnalle, vaikka niitä yrittikin kiertää. Ohessa vähän kenttätarinaa.

Tulokset: Harri Parviainen GG 64 lyöntiä, Enni Sistonen TawG 69, Juha Kangasaho HSGC 69, Petri Veräjäntausta GG 74, Seppo Luola GG 75, Eila Räikkälä EGS 77, Rami Ruohola GG 77, Pave Tolonen GG 78, Pertti Paturi HieG 79, Markku Heikkinen GG 79, Riitta Takala GG 80, Ulla Luola GG 83 ja Reijo Spets PGH 85

Seuraottelut (pelattu tältä kaudelta)

Keskiviikko kisan yhteydessä 17.5. pelattiin vuosittainen GG-RuG seuraottelu uusitulla pelisysteemillä. Päivän keli oli hyvä ja pelaajia oli paljon vähän erilaisessa kisassa, joka koostui kahdesta eri tapahtumasta. Kyselyssä tapahtuma sai pelaajilta hyvät kommentit ja hyväksynnän.

Varsinainen reikäpeli, jonka Gumböle voitti 5 - 2
pariscramble        GG kaksi voittoa, RuG yksi voitto
henkilökohtaiset  GG kolme voittoa, RuG yksi voitto

Keskiviikon DrivingScramble kisassa edellisten lisäksi 13 osallistujaa. Kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä

7.6. golffattiin seuraottelu Gumböle – Hill Side, tästä löytyvät päivän tulokset. Pariscramble reikäpelissä hävisimme 2-1, henkilökohtaisissa voitimme 5 reikäpeliä ja yksi päättyi tasan. DrivingScramblessa voitti Ulla Luola, muut tulokset löytyvät yllä olevasta linkistä. Seuraottelut on pelattu tältä kaudelta.

Kauden ensimmäinen holari

Jaana Puupponen-Ahokainen pelasi 7.6. hienon kierroksen: tulos alle 80 lyöntiä ja kaiken huipuksi upea hole-in-one väylällä 13 (Rauta 7 115 m). Onnea huikeasta suorituksesta!

Tänä vuonna toimintaa järjestävät Jaana Puupponen-Ahokainen, Riitta Takala, Reino Lehtinen, Petri Veräjäntausta, Rami Ruohola ja Merja Kivi.

Hyviä pelejä!

GG ryn senioritoimikunnan puolesta

Rami Ruohola ja Merja Kivi