Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Varaukset suoraa NexGolfista, tai Teetimestä

Loppusyksyn caddiemasterin tiskiä pyöritetään entistäkin pienemmällä porukalla ja ajoittain puhelin on erittäin ruuhkautunut. Varaukset on parasta tehdä suoraa NexGolfista, tai Teetimestä :-)

Ajanvaraus jäsenet ja pelioikeutetut Gumböle Golf NexGolf

Ajanvaraus vieraspelaajat Gumböle Golf Teetime

-Henkka


Klubitalo syysaukioloaikoihin

Kautta on vielä jäljellä, mutta aurinko pysyttelee enemmän ja enemmän horisontin alla, joten klubitalo siirtyy uusiin aukioloaikohin.

Luotettavasta ja ahkerasta Caddiemasterkaksikostamme Petra tekee sunnuntaina viimeisen päivänsä Gumbölessä ja palaa Jyväskylään opiskelemaan. Linda on jo aloittanut uudet työt toisaalla, mutta on lupautunut avuksemme vielä osa-aikaisesti parina päivänä viikossa syyskuun ajan.

Klubitalo siis siirtyy maanantaina 3.9.2018 uusiin aukioloaikoihin:

Caddiemaster / toimisto

Ma-su 8:50 - 17

Klubiravintola Foodformers

Ma-Pe 8:50 - 20

La-Su 8:50 - 19

-Henkka


Tasoituksissa virheitä

Joillain pelaajalla on tällä hetkellä oikeasta tasoitushistoriasta huolimatta NexGolfissa ja VTP:ssä väärä tasoitus. Jos omissa tiedoissa on heittoa, ottakaa yhteyttä toimistoon niin korjaamme tasoituksen oikeaksi.

-Henkka


Kotikentällä pelattavien tasoituskierros- ja viikkiskorttien täyttäminen

Caddiemastereille tulee päivittäin tasoitusmääräysten vastaisesti täytettyjä tuloskortteja. Nyt hieman tiukennamme käytäntöä tasoitusmääräysten mukaiseksi. Jos asiasta on kysymyksiä, ne voi esittää tasoitustoimikunnan puheenjohtajalle, eli minulle :=)

Pääasiat joita tasoituskierroksessa tulee noudattaa:

-Tasoituskierros tulee ilmoittaa etukäteen. Sitä ei välttämättä tarvitse ilmoittaa nexgolfiin, sen voi sanoa ennen kierrosta myös caddiemasterille tai viimeistään ennen kierroksen alkua merkkarille. Palauttamatta jätetystä kortista seuraa aina automaattisesti 0,1 tasoitusnosto.

-Tasoituskierroksella on AINA oltava merkkari.

-Korttiin tulee merkitä päivämäärä, pelaajan nimi ja mielellään myös jäsennumero.

-Korttin pitää merkata pelattu tii (lähes puolella tämä puuttuu).

-Jos tasoituskierroksena pelaa vain 9 reikää 18 reiän kierroksella, ennen kierrosta pitää merkkarille ilmoittaa kumpi ysi on tasoituskierros ja se pitää merkata myös korttiin.

-Kortissa on oltava sekä pelaajan, että merkkarin allekirjoitus. On hyvä jos korttiin merkkaa myös merkkarin jäsennumeron ja kotiseuran.

Linkissä golfliiton ohjeistus tasoituskierroksia pelaaville.

Tasoitusmääräykset - tasoituskierros

-Henkka

 


Avaa uutisarkisto

Syyskuun Senioriterveiset 17.9.2018 

Ikäkausimestaruuden ratkottiin 5.8. Onnittelut voittajille!

  • N50 Jaana Puupponen
  • N60 Anne Taanila
  • N70 Eeva Kajakoski
  • M50 Juha Malinen
  • M55 Hannu Eloranta
  • M60 Seppo Taanila
  • M65 Pentti Leppikangas
  • M70 Matti Pihlajisto

Viikkokisat ja senioreiden reikäpeli (päivitetty 17.9.)

Viikkokisat (9 väylää) alkavat 14.5. ja niitä pelataan viikkojen 20-39 välillä. Parillisilla viikoilla pelataan Mylläriä (takaysi) ja parittomilla viikoilla Kartanon puoli. Suorituksista kerätään ecletic-tulokset ja seitsemän parhaan viikkokisan -pistebogeytulosta huomioidaan lopputuloksissa. Taulukoissa on 4 eri sarjaa: naiset veteraanit punaisella kirjoituksella, naiset seniorit oranssilla pohjalla, miehet veteraanit sinisellä pohjalla ja miehet seniorit vihreällä pohjalla.

Miesten reikäpeli sekä naisten ja miesten Captain's Cupit käynnistyivät kesäkuussa.

UAS-reikäpelit 30.6. (päivitetty 15.6.2018)

UAS Uudenmaan reikäpelimestaruuskilpailujen alkusarja (pelattava 30.6. mennessä). 12.6. GG – SGR 4 - 2, 13.6. GG – VGH 4 - 2  ja 14.6. Hill Side – GG 6 - 0. Jatkosarjan paikka meni meiltä ohi 2 voittoa ja yksi häviö eivät riittäneet lohkovoittoon. Mukana olivat 2018: Jaana Puupponen, Riitta Takala, Juhani Viita-aho, Hannu Eloranta, Reino Lehtinen, Harri Parviainen ja Rami Ruohola.

Aluetour ja SGS:n kisat

Uudenmaan alueen Aluetourin meidän lohko ja SGS:n Senioreiden osakilpailut löytyvät linkistä. Ensimmäinen Aluetour Pickala Golf 24.5., toinen Vihti Golf 5.7. ja kolmas Nevas Golf 2.8.

Isosaaren Golfkierros

Isosaari on jälleen kesällä käytettävissä golffaamiseen – kyllä siellä ainakin kerran kannattaa käydä kokeilemassa onneaan puiden oksien ja veden välttämisessä. Ohessa vähän kenttätarinaa.

Seuraottelut (27.7.)

Keskiviikkona 23.5. kävimme pelaamassa seuraottelun Ruukissa ja ruukkilaiset olivat hyvässä kunnossa kotikentällään. Parhaan tuloksen teki Kirsi Kankaanranta 41 bp, Sten Lindström 39, Olli Mattila 39 ja meidän Liisa Laakkonen 38. Meitä oli mukana vain 7 (alkuperäisenä tavoitteena 15) pelaajaa. Seuran tuloksiin laskettiin tulos, josta vähennettiin 7 parasta ruukkilaista – silti tulos Ruukin hyväksi 230 pistettä meidän 201 vastaan. Ensi vuonna 2019 pelataan sitten meillä ja otetaan voitto kotiin.

Perjantaina 27.7. pelattiin Hillsidea vastaan helteisessä ilmassa ja hienossa kunnossa olevalla Hill Course kentällä. Lähimmäksi lippua osui väylällä 17 Ly Kalam-Salminen ja pisimmän driven ampui Harri Parviainen väylällä 2. Seurojen keskinäisen taiston vei taas kotijoukkue pistein 270 -251. Mukana olivat Jaana Puupponen, Kirsti Nyberg, Ly Kalam-Salminen, Merja Kivi, Ulla Luola, Rami Ruohola, Jussi Viita-Aho, Reino Lehtinen, Seppo Luola, Olli Turtiainen, Harri Parviainen ja Jari Savolainen. 

Kesäkuun erikoinen

Keilataan ensin 3 sarjaa Talin keilahallissa klo 12 alkaen, sen jälkeen lounas Gumbölessä ja ensimmäiset startit golf-kierrokselle klo 14. Golffataan kaikki punaisilta ja neuvoja saa antaa sekä vastaanottaa, samoin tarvittaessa mailoja saa lainata kierroksen aikana. Tapahtumaan voivat osallistua kaikki vauvasta vaariin sekä tuttavat ja mökkinaapurit. Voi osallistua vain myös toiseen lajiin ja tulla tutustumaan toiseen. Ilmoittautumiset 31.5.2018 mennessä NexGolfiin tai rami@ruohola.com 0506 4444

Lauantai-illan huuman jatkumista on jo ehditty kysellä. Ilmoita kiinnostuksesta Ramille, niin tiedetään, saadaanko tarpeeksi porukkaa mukaan.

Tänä vuonna toimintaa järjestävät Jaana Puupponen-Ahokainen, Riitta Takala, Reino Lehtinen, Rami Ruohola ja Merja Kivi.

Katso lisää kilpailukalenterista – ilmoittaudu ja tule mukaan

Hyviä pelejä!

GG ryn senioritoimikunnan puolesta
Rami Ruohola ja Merja Kivi