Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Mailojen testaus Trackman 4 tutkalaitteella

Mailojen testaus Trackman 4 tutkalaitteella

Pääset testaamaan mailojesi sopivuuden uusimmalla Trackman 4 tutkalaitteella. Trackmania käytetään lyöntitekniikan parantamisessa, joka toimii svingin lisäksi myös wedge-lyönneissä, chipeissä ja putissa. Kaikentasoiset pelaajat saavat välittömästi palautteen Trackman arvoista. Oppiminen nopeutuu hyvän ja tarkan palautteen ansiosta. Saat lisää varmuutta kaikkiin lyönteihin ja saat parannettua myös puttia, jolloin lyhyet putit uppoavat paremmin ja pitkät putit menevät lähelle reikää. Performance PuttinTrackman 4 ja mailojen testaus

Tämä löytyy sivulla: TPGA Hinnasto

 


Gumbölelle menestystä PGA:n mestaruuskisoissa

Timo Rantanen sijoittui toiseksi PGA:n mestaruuskisojen seniorisarjassa ja Kalle Sneck kahdeksanneksi yleisessä sarjassa. Kilpailu pelattiin Hirsalassa 26.-29.6.


Perjantaina 1.6.2018 siirrytään ykköstii-lähtöihin

Perjantaina 1.6.2018 siirrymme loppukauden ajaksi vakituisesti ykköstii-lähtöihin. Poikkeukset ilmoitetaan erikseen. Kentän varaustilanteen mukaan Caddiemasterilta voi kysellä paikan päällä pelkkää ysiä Myllärille (10-18).


Avaa uutisarkisto

Kesäkuun Senioriterveiset 25.6.2018 

Ikäkausimestaruudet ratkotaan 5.8.

Ilmoittautumiset käynnissä

SGS:n naisten Tour-3.osakilpailu 18.7.2018 klo 9 alkaen

Gumbölessä järjestetään Suomen Golfsenioreiden naisten kisa, lyöntipeli, sarjat 60 ja 70, tasoitusrajat 8-36. Kisakutsu ohessa.

 Tapahtumia muilla kentillä (päivitetty 9.6.2018)

Peuramaalla Senior Scramble 30.6.2018 nais-mies pari Scramble, lisätiedot linkistä

Hill Sidessa Vihdissä to 12.7.2018 Suomen Golfseniorit ry:n pariscramble kesätapahtuma Hill Course -kentällä yhteislähtönä klo 10, lisätiedot linkistä

Viikkokisat alkavat ja senioreiden reikäpeli (päivitetty 14.5.)

Viikkokisat (9 väylää) alkavat 14.5. ja niitä pelataan viikkojen 20-39 välillä. Parillisilla viikoilla pelataan Mylläriä (takaysi) ja parittomilla viikoilla Kartanon puoli. Suorituksista kerätään ecletic -tulokset ja seitsemän parhaan viikkokisan -pistebogeytulosta huomioidaan lopputuloksissa.

Miesten reikäpeli sekä naisten ja miesten Captain's Cupit käynnistyvät kesäkuussa, ilmoittautumisia otetaan vastaan.

UAS-reikäpelit 30.6. (päivitetty 15.6.2018)

UAS Uudenmaan reikäpelimestaruuskilpailujen alkusarja (pelattava 30.6. mennessä). 12.6. GG – SGR 4 - 2, 13.6. GG – VGH 4 - 2  ja 14.6. Hill Side – GG 6 - 0. Jatkosarjan paikka meni meiltä ohi 2 voittoa ja yksi häviö eivät riittäneet lohkovoittoon. Mukana olivat 2018: Jaana Puupponen, Riitta Takala, Juhani Viita-aho, Hannu Eloranta, Reino Lehtinen, Harri Parviainen ja Rami Ruohola.

Aluetour ja SGS:n kisat

Uudenmaan alueen Aluetourin meidän lohko ja SGS:n Senioreiden osakilpailut löytyvät linkistä. Ensimmäinen Aluetour Pickala Golf 24.5., toinen Vihti Golf 5.7. ja kolmas Nevas Golf 2.8.

Isosaaren Golfkierros

Isosaari on jälleen kesällä käytettävissä golffaamiseen – kyllä siellä ainakin kerran kannattaa käydä kokeilemassa onneaan puiden oksien ja veden välttämisessä. Ohessa vähän kenttätarinaa.

Seuraottelut (10.6.)

Keskiviikkona 23.5. kävimme pelaamassa seuraottelun Ruukissa ja ruukkilaiset olivat hyvässä kunnossa kotikentällään. Parhaan tuloksen teki Kirsi Kankaanranta 41 bp, Sten Lindström 39, Olli Mattila 39 ja meidän Liisa Laakkonen 38. Meitä oli mukana vain 7 (alkuperäisenä tavoitteena 15) pelaajaa. Seuran tuloksiin laskettiin tulos, josta vähennettiin 7 parasta ruukkilaista – silti tulos Ruukin hyväksi 230 pistettä meidän 201 vastaan. Ensi vuonna 2019 pelataan sitten meillä ja otetaan voitto kotiin.

Perjantaina 27.7. vuorossa perinteinen seuraottelu Hill Sidessä, mukaan mahtuu 6 nais- ja 6 miespelaajaa – ilmoittautumiset Nexgolfiin. 

Kesäkuun erikoinen

Keilataan ensin 3 sarjaa Talin keilahallissa klo 12 alkaen, sen jälkeen lounas Gumbölessä ja ensimmäiset startit golf-kierrokselle klo 14. Golffataan kaikki punaisilta ja neuvoja saa antaa sekä vastaanottaa, samoin tarvittaessa mailoja saa lainata kierroksen aikana. Tapahtumaan voivat osallistua kaikki vauvasta vaariin sekä tuttavat ja mökkinaapurit. Voi osallistua vain myös toiseen lajiin ja tulla tutustumaan toiseen. Ilmoittautumiset 31.5.2018 mennessä NexGolfiin tai rami@ruohola.com 0506 4444

Lauantai-illan huuman jatkumista on jo ehditty kysellä. Ilmoita kiinnostuksesta Ramille, niin tiedetään, saadaanko tarpeeksi porukkaa mukaan.

Tänä vuonna toimintaa järjestävät Jaana Puupponen-Ahokainen, Riitta Takala, Reino Lehtinen, Rami Ruohola ja Merja Kivi.

Katso lisää kilpailukalenterista – ilmoittaudu ja tule mukaan

Hyviä pelejä!

GG ryn senioritoimikunnan puolesta
Rami Ruohola ja Merja Kivi