Gumböle Golf -logo Yläkuva
Sää espoossa
Uutiset
Ravintola kaudelta 2018 suljettu

Klubiravintola on kaudelta 2018 suljettu. Samalla aukioloajat muuttuvat niin että klubitalo menee kiinni samaan aikaan kuin toimisto. Toimiston aukioloajat pysyvät samana  kuun loppuun, jolloin peluutus siirtyy itsepalveluksi. Peluutuksesta tiedotetaan erikseen.

Toimiston aukioloajat säävarauksella pe-su 9-17.

____________________


Ilkan talviopetukset

Talven treeniryhmät alk. 225 € / hlö

Aikuisille tarkoitetussa treeniryhmässä tavoitteena on kehittää peliäsi ja harjoitella hyvässä ryhmähengessä. Vetäjinä Gumbölen Prot Jenni Kuosa ja Ilkka Helavirta.

Lisätietoa sekä ilmoittautuminen: Talven treeniryhmät

Juniorien treeniryhmät

Talvella on viikoittaisia junioritreenejä kaikenikäisille siinä missä kesälläkin! Mukana myös fysiikkatreenejä, jotka palvelevat kaikkia lajeja. Vetäjina Jenni Kuosa ja Ilkka Helavirta

Lisätietoja: Juniorien treeniryhmät

Golfarin fysiikka -ryhmät 250 € / hlö

Käytä off-season fysiikkasi kehittämiseen! Kehosi on tärkein työkalusi golfissa. Talvikausi on erinomaista aikaa kehittää liikkuvuutta ja voimaa ensi kesän pelejä varten. Vetäjänä Ilkka Helavirta

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Golfarin fysiikka -ryhmä

Talven valmennuspaketit alk. 270 €

Laita Ilkan kanssa pelisi uuteen uskoon talven aikana.Valmennuspaketissa rakennamme henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman sekä fysiikkasi, että lajiosaamisesi kehittämiseksi. Voit tulla myös kahdestaan pelikaverin kanssa.

Näistä paketeista on hyviä näyttöjä viime talvelta!

Lisätietoa: Valmennus

____________________


Varaukset NexGolfissa ja Teetimessä

Ajanvaraus NexGolfista ja Teetimestä.

Omat jäsenet ja pelioikeutetut varaavat aikansa Gumböle Golfin Nexgolfista, vieraspelaajat omilla NexGolftunnuksillaan Teetimestä.

AJANVARAUS: JÄSENET JA PELIOIKEUTETUT GG NexGolf

AJANVARAUS: VIERASPELAAJAT Teetime

___________________


Avaa uutisarkisto

Ajanvaraus vieraspelaajille 2018

Varaukset voi tehdä netissä osoitteessa www.teetime.fi. Kirjautuminen edellyttää joko NexGolf-tunnuksia tai kirjautumista palveluun sähköpostiosoitteella. 

Tässä linkissä perusohje ajanvaraukseen Teetime-palvelussa.

Varaukset puhelimitse: Caddiemaster puh. 0300 870 370 (pm 0,49€/min + ppm) ; toimisto avoinna päivittäin klo 9 - 17.

Vieraspelaaja voi tehdä lähtöaikavarauksen 4 vuorokautta etukäteen.

Suomen Golfseniorit voivat varata ensimmäisen lähtönsä 3 vuorokautta ennen. Jos haluaa uudestaan SGS-kortin etuhintaan, varauksen voi vapaiden pelioikeuksien puitteissa tehdä edellisenä päivänä klo 9 alkaen. Pelioikeuksia on käytettävissä 8 kpl.

Kultakortti-varaukset voi tehdä 3 vrk etukäteen. 

HUOM! 11.9. alkaen tulee klo 15 jälkeen muistaa tehdä varaus sekä 1- että 10-tiille, jos on tarkoitus pelata enemmän kuin 9 reikää. "Gumböle Golf"-kentän ajanvaraus siirtyy ma 17.9. alkaen varauksiin klo 15 jälkeen tehtäväksi jatkossa kentälle "Kartano (1-9)" ja klo 17 jälkeen "Mylläri (10-18)"-kentälle. HUOM! NexGolfin uudessa käyttöliittymässä kenttä vaihdetaan alasvetovalikossa ja uuden käyttöliittymän opasvideon löydät tästä (Youtube).